Son Dakika Diyarbakır Yangın : Son Dakika: Ankara'da yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı ... / 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme:

Son Dakika Diyarbakır Yangın : Son Dakika: Ankara'da yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı ... / 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme:. Alevlerin söndürülmesi için itfaiye ekipleri, çalışma başlattı. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Diyarbakır'ın merkez kayapınar i̇lçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Diyarbakır'ın çermik i̇lçesi'nde, çocukların sokakta oynadıkları maytapların düştüğü evde yangın çıktı. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı.

Diyarbakır'ın merkez yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan özel kız öğrenci yurdunda yangın çıktı. Diyarbakır söz 8 eylül 2020 salı. En güncel ve son dakika diyarbakır gelişmeleri için ntv'nin diyarbakır sayfasını ziyaret edin. Diyarbakır'ın merkez kayapınar i̇lçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Diyarbakır'da bir doktor intihar etti!

Diyarbakır'da buğday ekili 250 dönüm alanda yangın - Son ...
Diyarbakır'da buğday ekili 250 dönüm alanda yangın - Son ... from foto.sondakika.com
Diyarbakır söz 8 eylül 2020 salı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Diyarbakır kadın doğum ve çocuk hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Diyarbakır'da 2 katlı gelinlik mağazasında elektrik kontağından yangın çıktı. Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ve diyarbakır ile ilgili en güncel haberleri görüntülemek için ntv diyarbakır sayfasını takipte kalın! Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı. Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı.

Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Diyarbakır'ın bismil ilçesinde, kardeşlerinin düğününe gitmeye hazırlanan uçar ailesinin evleri yandı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında biri hamile 7 kadın dumandan etkilendi. Diyarbakır'ın merkez kayapınar i̇lçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını. Diyarbakır'da kadın doğum ve çocuk hastanesinde yangın çıktı. Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Diyarbakır yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Diyarbakır'da bir apartmanın 7'nci katında çocukların ateşle oynaması sonucu yangın çıktı. Diyarbakır gazi yaşargil eğitim araştırma hastanesi kadın doğum klinikleri ek binasında yangın çıktı. Diyarbakır haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Diyarbakır elazığ karayolu üzerinde bulunan organize sanayi bölgesi'ndeki bir köpük tabak fabrikasında yangın çıktı.

Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. Akp kritik eşiğin altına düştü. Diyarbakır'da bir apartmanın 7'nci katında çocukların ateşle oynaması sonucu yangın çıktı. Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı.

Son dakika haberi | Bayrampaşa'da kağıt deposunda yangın ...
Son dakika haberi | Bayrampaşa'da kağıt deposunda yangın ... from foto.haberler.com
Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Diyarbakır haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde iki kamyon arasında akaryakıt ikmali yapıldığı sırada çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın merkez yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan özel kız öğrenci yurdunda yangın çıktı. Diyarbakır'ın bismil ilçesinde, kardeşlerinin düğününe gitmeye hazırlanan uçar ailesinin evleri yandı. › diyarbakır son dakika haberleri. Yangın nedeni ile ev ve binadaki vatandaşlar apartmanı tahliye etti.

Diyarbakır'da bir apartmanın 7'nci katında çocukların ateşle oynaması sonucu yangın çıktı.

Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Diyarbakır'ın merkez yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan özel kız öğrenci yurdunda yangın çıktı. Son dakika diyarbakır haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ve diyarbakır ile ilgili en güncel haberleri görüntülemek için ntv diyarbakır sayfasını takipte kalın! Diyarbakır'ın bismil ilçesinde, kardeşlerinin düğününe gitmeye hazırlanan uçar ailesinin evleri yandı. Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını. En güncel ve son dakika diyarbakır gelişmeleri için ntv'nin diyarbakır sayfasını ziyaret edin. 300 dönümlük alan kül oldu. Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında biri hamile 7 kadın dumandan etkilendi.

Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Diyarbakır'ın çermik i̇lçesi'nde, çocukların sokakta oynadıkları maytapların düştüğü evde yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Diyarbakır'da bir doktor intihar etti! Diyarbakır söz 8 eylül 2020 salı.

Diyarbakır'da Çıkan Yangında Kundaklama İddiası - Son Dakika
Diyarbakır'da Çıkan Yangında Kundaklama İddiası - Son Dakika from foto.sondakika.com
Diyarbakır'da bir doktor intihar etti! Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Diyarbakır orman i̇şletme ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşama doğru kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yön değiştirdi. Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. Diyarbakır kadın doğum ve çocuk hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme: 300 dönümlük alan kül oldu.

Diyarbakır yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Diyarbakır gazi yaşargil eğitim araştırma hastanesi kadın doğum klinikleri ek binasında yangın çıktı. Son dakika haberine göre, diyarbakır'ın lice ilçesinde dağlık alanda çıkan yaklaşık 20 hektarlık yangın söndürülürken alevlerin etkili olduğu alanlarda ekipler 2 araçla soğutma çalışması yürütüyor. Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme: 300 dönümlük alan kül oldu. Diyarbakır elazığ karayolu üzerinde bulunan organize sanayi bölgesi'ndeki bir köpük tabak fabrikasında yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Son dakika haberine göre diyarbakır'ın bağlar ilçesinde, sebze ve meyve hali'ndeki komisyoncu dükkanında yangın çıktı. Diyarbakır haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Diyarbakır'ın merkez kayapınar i̇lçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Son dakika haberine göre diyarbakır'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Diyarbakır'da iki katlı ev, çıkan yangında zarar gördü. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ve diyarbakır ile ilgili en güncel haberleri görüntülemek için ntv diyarbakır sayfasını takipte kalın! son dakika diyarbakır. Diyarbakır söz 8 eylül 2020 salı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code